
La mezcla se deja fermentar en agua. Muchas veces durante el proceso se le pueden añadir frutas, por eso gracias a las levaduras que se usan en la fermentación, el Kvas es una excelente fuente de vitamina B. La peculiaridad de esta bebida en la gastronomía rusa, es que se emplea también como base líquida para cocinar, una sopa de verano tradicional llamada OKROSHKA, La cual se sirve siempre fria.
Para preparar "okróshka", se necesitan pepinos, rabanítos,
Hoy en día la fabricación del Kvas en Rusia, se ha desarrollado en una industria que genera miles de millones de rublos. La fermentación se realiza en tanques de 250.000 litros. Después de pasar allí dos días, el kvas es enviado a la planta de embotellamiento. La versión sin alcohol, se produce en las cervecerías mas famosas del país.

The miscellany one allows to ferment in water. Often during the process fruits can be added to him, that's why thanks to the yeasts that are used in the fermentation, the Kvas is an excellent vitamin source B. The peculiarity of this drink in the Russian gastronomy, is that it is used also like liquid base to cook, a soup of traditional summer called OKROSHKA, Which makes use always cold.
To prepare "okróshka", cucumbers are needed, rabanítos, green onion, a little of dill or parsley, which washes itself and is cut in pedacitos. Then there are added to him the cooked, but already cooled ingredients, a pair of eggs, potatoes and meat, and of course the Kvas. It takes cold with "smetana", a species of sour cream, mayonnaise or cream. The name "okroshka", it comes from the Russian word, which it means crumbled in small pieces.
Nowadays the manufacture of the Kvas in Russia, has developed in an industry that generates thousands of million roubles. The fermentation is realized in 250.000 liters tanks. After spending there two days, the kvas is sent to the bottling plant. The version without alcohol, takes place in the most famous breweries of the country.
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